» Adverteerder
Dartshop: https://www.dartproducten.nl Aangeboden
ID: 6045
Prijs: Zie omschrijving
Datum: 14-06-2017
Gezien: 164
Adverteerder
Naam: Heer Sten Kliq
Telefoon: +31715418082
Woonplaats: Leiden, Zuid-Holland

Alle advertenties van Heer Sten Kliq
Beschrijving
Over ons: https://www.dartproducten.nl
Benieuwd naar het gezicht achter onze diverse webshops, wil je meer weten over de organisatie die de lijnen uitzet?
Wij hebben als Livshops ruim 10 jaar online ervaring, met diverse webshops binnen diverse branches. Wij kennen de online markt goed en zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van een goede service, vlotte verzending en uitstekende verhouding tussen de prijs en kwaliteit.
Online winkelen moet gemakkelijk, snel en goed geprijsd zijn; dat zijn elementen die wij hoog in het vaandel hebben staan.
Brede oriëntatie
Wij zorgen voor een brede oriëntatie binnen de online markt, wat blijkt uit onze diverse webshops. Wij werken als Livshops samen met specialisten binnen hun vakgebied, die de productinhoudelijke informatie kunnen verzorgen en de prijsstelling kunnen bepalen. Als Livshops zetten we de grote lijnen uit en bepalen we de visie.
Wat dat in de praktijk betekent? Je kunt rekenen op een goede service en een vlotte verzending, naast een scherpe prijs voor goede kwaliteit. Dit geldt voor alle webshops die we lanceren en beheren, we gaan online voor niets minder dan het beste.
Foto's


Alle advertenties van Heer Sten Kliq

Heeft u een klachten over de adverteerder


Copyright © 2008 - 2013 Euromarktplaats.nl. Alle rechten voorbehouden.
Om euromarktplaats.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ja, ik accepteer de cookies